Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Stabilize.dk (ejet af Stabilize.dk) – Herefter blot kaldt Stabilize.dk.

Priser

Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser. Alle de oplyste priser er inklusiv moms. Stabilize.dk kan til enhver tid ændre de angivne priser, hvis dette bliver nødvendigt.

Levering af produkter

Ved bestilling afsendes ordren indenfor 1-2 hverdage. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer sendes med Post Danmark. Alle varer leveres så længe lager haves. Rettidig levering forudsætter, at Post Danmark overholder leveringsaftalen på 1-2 hverdage. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Porto og fragt

Vi bestræber os på at kunne levere vores produkter til vores kunder i løbet af 1-2 arbejdsdage. Alle vores leveringer foregår via vores ordresystem og sker automatisk. Vi tilbyder altid gratis fragt på Stabilize.dk ved levering til pakkeshop eller til nærmeste posthus. Ved omdeling pålægges et gebyr på 49,00 DKK. Alle bestillinger gjort inden 17.00 sendes samme dag. Dette gælder både erhverv og private adresser. Vi sender til Danmark, Norge, Sverige, Grønland og Færøerne.

Udsolgte varer og udgåede varer

Der tages dog forbehold for udsolgte og forsinkede varer. I dette tilfælde kan leveringstiden variere meget afhængig af de specifikke produkt. Ofte vil der stå på produktet, hvornår vi får det på lager igen.

Betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort e-Dankort, Visakort, Visa-electron, Mastercard, Maestro samt American Express.

Mangler i pakken

Hvis indholdet i pakken ikke passer med den medfølgende faktura, skal du reklamere indenfor rimelig tid. I modsat fald fortabes retten til at gøre indsigelser mod mangelfuld eller fejlagtig levering.

Manualer

Typisk vil manualerne til produkterne på Stabilize.dk stå på engelsk. Det er dog ikke altid, at der medfølger manualer. Det er ikke noget, som vi kan garantere, da det ikke er Stabilize.dk, der producerer produkterne i webshoppen.

Fortrydelsesret og refundering af dine penge

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb, som regnes fra den dato, hvor du modtager varerne. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen sendes tilbage i ubeskadiget stand og i originalemballagen. I forbindelse med en eventuel returnering dækker du udgiften til returporto. Du kan også fortryde ved at nægte modtagelsen af varerne. Vær opmærksom på, at varer, der er specielt hjemskaffet, fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov, ikke tages retur, såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt.

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, hvilket vil sige inden to måneder efter, at du har konstateret manglen. Ved berettiget reklamation betaler vi omkostningerne og bytter produktet.

Personoplysninger

Stabilize.dk er ansvarlig for håndteringen af de personoplysninger, der oplyses af vores kunder. Vi behandler alle kundens personoplysninger strengt fortroligt. Oplysningerne opbevares i 5 år i henhold til lovgivningen. Vi følger Persondataloven, hvilket betyder, at du til enhver tid har ret til at få indsigt i de oplysninger vi har om dig som kunde. Personlige oplysninger opbevares ukrypteret. Du kan få adgang til oplysningerne ved at sende en email til vores kundeservice (info@Stabilize.dk). Det er udelukkende personer, der er tilknyttet Stabilize.dk, der har adgang til disse data. (dine bestillinger, samt hvilke adresser du kunne have bestilt varer til)

Cookies

På Stabilize.dk anvender vi Google Analytics. Når du besøger Stabilize.dk, vil der derfor blive lagret en cookie på din computer, der indsamler information om brugeradfærden på vores website. Herunder hvilke kilder de besøgende kommer fra, antallet af besøgende og så videre. Vi anvender kun Google Analytics for at få indsigt i brugernes præferencer for derved at øge brugervenligheden på vores webshop. Google Analytics tillader ikke indsamling af personlige oplysninger som navn, e-mail adresse m.m. Ønsker du at vide mere om, hvordan Google bruger de informationer, som de indsamler, kan du læse mere i Google’s privacy policy her.

Kundeservice hos Stabilize.dk

Kundeservice kan hjælpe dig med at skræddersy en leveringsservice, som passer til dig. Du er velkommen med spørgsmål, ris og ros og diverse forespørgsler. Vi ønsker, at du skal være tilfreds med os og vores produkter. Vi arbejder mod langvarige kunderelationer. Samme gælder engrosbestillinger og større mængder – kontakt os endeligt for et uforpligtende tilbud. Alle tilbud som gives er bindende for sælger i 30 dage. Hvis varer skal returneres kan de sendes til:

Stabilize.dk

Stabilize.dk

Skriv et svar